středa 27. března 2013



Poslední svého druhu od A.Eschbacha

Malý chlapec, sám s otcem v den kdy je opustila jeho matka má povoleno sledovat po výborné večeři, kterou udělal otec večer televizi. Dávají 60milionového muže…. Člověk napůl muž napůl stroj a chlapec je tímto seriálem naprosto uchvácen. 

Později jako starší si zamiluje Terminátora. Po skončení promítání v kině si jde koupit stejnou koženou bundu i brýle a sní… Ale některé sny není ideální si přát mohly by se vyplnit….
Duan je tichý muž, žije v Irsku v domě, který zdědil po otci. Na vesnici se snaží splynout s okolím a v klidu si užívá své penze. 

Jednou se ve vesnici objeví Asiat a začne se po něm horečně shánět. Duan nechápe kde se tam vzal ani jak ví kde ho hledat, vždyť je v nejutajovanější složce na ochranu svědků a nikdo by ho neměl mít možnost najít…

Přítomnost a návrh Asiata ho zajímají i jsou mu fuk sám neví co čekat, ale když se dostane na to, aby se podíval na jeho spis, který získal neznámo kde je zastřelen a spis zmizel. A Ve vesnici se začnou dít zvláštní věci…

Kniha je psána dobře, otáčíte stránky a čekáte na další a další informace.

Filmová fikce po letech postupu techniky zrealizovaná? Šílenství nebo realita? Nechte se unést do světa kde kyborg není jen sen z filmového plátna…..

Žádné komentáře:

Okomentovat