středa 27. března 2013




13. Komnata milenek od S. Králové a T. Kristla. Taková jednohubka J Je to příběh autorů knihy o jejich milostném poměru Manžel, žena, milenka. Popisuji zde základní rozdíly ve vztazích, flirtu až po hluboké city a zároveň problémy.

Sofie zde vystupuje jako trpitelka milenka, která neustále věří lžím Tomáše. A Tomáš naopak jako lhář a pohodlný člověk, který žije dvěma životy, a takhle současně mu vyhovuji. Trojúhelník má dlouhé trváni než to celé praskne. Je to zpověď a pohled každého ve zvlažni kapitole a jsou zde i názory blízkých osob.

Celkově je z mého pohledu až neskutečně neuvěřitelné jak Sofie dokázala tuhle peripetii projit a jak to s nimi dopadlo. Svým způsobem má můj obdiv musí to být velice ale velice silná ženská. Během jejího vyprávěn jsem si říkala, že je až naivně hloupá, ale ruku na srdce já osobně nemám ponětí, jak bych se chovala …

Kniha je zajímavá a přivedla mi na myšlenku, jestli by se odvážil někdo tohle napsat o dvou mužích a ženě co je podvádí … to by muselo být také zajímavé, protože ne jen muži mívají takové stavy …….

Žádné komentáře:

Okomentovat